A

Als het pijn doet, moet je er bovenop gaan zitten.

Zomaar een tekst die al geschreven is voor mijn nieuwe solo programma.  Of deze tekst de uiteindelijk voorstelling gaat halen is altijd maar de vraag.
Hij zit al een hele lange tijd in de pijpleiding, die nieuwe solovoorstelling maar hij gaat er nu van komen. Of zij gaat er van komen. Daar ben ik nog niet helemaal over uit. Of ik mijn nieuwe ‘schatje’ met hij of zij moet aanspreken. Anyway. Een nieuw programma, een nieuw idee een nieuw eng begin. Want oef, wat is dat eigenlijk tot eng. Nu ga je denken; wat is dan precies eng?
Je teksten die al een aantal maanden in je PAGES bestand staan aan iemand voorlezen. Doodeng. Ze gaan namelijk veel over mijzelf. En dat is persoonlijk en daardoor eng. Maar aan Kevin Hassing durf ik ze voor te lezen. Hij gaat me helpen de komende maanden om de poep teksten van de briljante teksten te scheiden en er iets moois van te maken. Het gaat nog even duren hoor, we gaan niet meteen volgende week op tournee. Maar het begin is er. Als het pijn doet, moet je er bovenop gaan zitten . En vasthouden. Dan komt het vanzelf goed.

 

Tot snel!

You may also like

There are no comments