Coaching


Liedinterpretatie / Auditietraining

Ga jij komend jaar auditie doen voor een MBO of HBO opleiding in de kunsten en kan je wel hulp gebruiken op het gebied van presentatie, lef en zelfvertrouwen?

Daar help ik je graag bij! Samen kijken we naar je materiaal (monologen en zangnummers) en kijken we waar jij nog behoefte aan hebt en hoe ik je kan helpen je doelen te bereiken.

Zelf ben ik afgestudeerd aan de Dansacademie in Tilburg richting Musical theater. Ook heb ik in Tilburg de Master Muziektheater aan
het Conservatorium behaald. Dit jaar heb ik mijn zangdocent bevoegdheid gehaald bij ‘Universal Voice’ van Alberto ter Doest.

Afgelopen jaar heb ik een vierdejaars student Musical Theater mogen coachen in haar ‘Eigen werk’. Hierin hebben we samen toegewerkt naar een eigen voorstelling van 20 minuten. Dit was onderdeel van haar afstuderen aan de HBO Musical Theater opleiding. Hierna is het vuurtje in mij gaan branden en wil ik mij nu meer gaan  richten op het coachen van jong talent.

Met net even meer tijd en rust kunnen we werken aan de dingen die je spannend vindt en daar met aandacht naar kijken! Mijn talenten zijn dat ik recht door zee ben, altijd eerlijk maar met liefde en aandacht met je mee wil denken hoe we je doelen kunnen bereiken. Mijn doel is je als jezelf, zo ontspannen en zelfverzekerd mogelijk te laten stralen op je auditie !

Ik bied coaching sessies van 45 min tot een uur aan. De lessen kunnen zowel in Amsterdam als in Zwolle plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie op www.miriamvenema.nl óf stuur een mailtje naar venema_miriam@hotmail.com

 

 

Wat Miriam zo’n fijne docente maakt is dat ze haar lessen en manier van lesgeven helemaal vormt naar wat jij als doel hebt en wat jouw stem nodig heeft. In de korte tijd die ik had om mij voor te bereiden voor mijn auditie heeft ze me enorm geholpen alles eruit te halen wat erin zat ( met de nodige technieken, uitleg en niet geheel onbelangrijk PLEZIER erbij! )

Merel Nieland