O

Oui! Joepie!

Sieta Keizer en ik geven 13 t/m 20 augustus de summer course ‘De Kunst van het Zingen’ op een zinderende locatie te midden van de Franse Bourgogne.

We verblijven een week in L’Huis Preau. L’Huis Preau is een manoir op een prachtig landgoed in de Morvan. Tussen de heuvels,meren,paarden en sterren. Hard weken en een vakantie ineen dus. Ik vind het te gek dat ik dit jaar als vocal coach @sietakeizer mag vergezellen. Ik kijk erg uit naar onze samenwerking.

We werken zowel individueel (masterclass) als gezamenlijk aan zang/stemtechniek, interpretatie, spel, zelfvertrouwen en charisma.

Tijdens deze cursus leer je om tot de essentie te komen in je lied.

Hoe kom ik over? En hoe wil ik dat ik over kom? Hoe maak ik contact met je publiek. En niet onbelangrijk: wat wil ik vertellen.

Deze week geeft je de kans inzicht te krijgen in jouw specifieke talent, jouw kwaliteiten als performer, te groeien en technisch te vertrouwen op je stem.

Wil je als zanger (V/X/M) verder komen? 

Werken aan zelfvertrouwen?

Je bij audities en optredens zelfverzekerd voelen?

Je talent ten volle benutten?

Jezelf bevrijden van gêne, of datgene wat je tegenhoudt te schitteren?

We werken zowel individueel (masterclass) als gezamenlijk aan zang/stemtechniek, interpretatie en spel en aan alles wat jou verrijkt als performer. Dit kan met divers repertoire. Denk aan kleinkunst nummers, muziektheater/musical repertoire, klassieke aria’s en eigen nummers. Wat heel speciaal is deze week, is dat je er ook een orkest deze week repeteert op Préau. Voor sommigen is het mogelijk hun lied uit te voeren met orkest!

Door een week heel gericht te werken, ben je in staat grote stappen te zetten. Zowel in je zangvaardigheid en stemgebruik, als in jezelf als performer. Het ontwikkelen van jouw talent staat deze hele week voorop.

Wil je meer over ons weten, kijk dan op deze websites: www.sietakeizer.nl en www.miriamvenema.nl

You may also like

There are no comments