H

Hij is ready! De online zang cursus ‘Door de Wind’ is klaar! Altijd al willen leren een nummer te zingen? Met deze online zang cursus leg ik je in verschillende video’s stapsgewijs uit hoe we werken om het nummer ‘ Door de wind’ van Miss Montreal te kunnen zingen. Je krijgt oefeningen en kan vooral heel veel zelf proberen en zingen. Aan de hand van het Universal Voice Systeem help ik je op weg; In je eigen tempo, in je eigen tijd!


Dit kan je verwachten:
☆ Na betaling krijg je een persoonlijke inlogcode
☆ Video’s met uitleg en theorie over de UVS methode waar ik je mee ga coachen
☆ Stapsgewijs neem ik je mee door het lied ‘Door de wind’ van Miss Montreal
☆ Overzichtelijke stappen en tijd om zelf te zingen
☆ Karaoke versie met coaching van mij
☆ Karaoke versie waarin je zelf kunt zingen
☆ Mogelijkheid tot het inplannen van een privé live zangles

De eerste lessen zijn volledig gratis, dus je loopt geen enkel risico. Na de eerste lessen krijg je de vraag of je verder wilt met de betaalde versie. Zie ik je in de leeromgeving?

Kijk voor de workshop op : https://onlinezangles.miriamvenema.nl/

You may also like

There are no comments