L

Lieve allen,

Druk druk druk. Iedereen is maar druk. De feestdagen komen langzaam dichterbij, de agenda’s slippen weer dicht. Mijn eerste kerstdiner is dit jaar al op 2 december. Volgende week. Ik ga over de amuse’s.  Ik kan niet wachten op het hoofdgerecht. We hebben namelijk in onze vriendinnen groep een echt culinair hoogstandje zitten. De man van een van mijn vriendinnen maakt het hoofdgerecht. Ik. Kan. Niet. Wachten. Het wordt eerder een herfstig kerstdiner dan een kerstig kerstdiner. Alleen maar omdat we druk druk druk zijn en moeite hebben plek in de agenda’s te vinden.

Hoe dan ook; het is fijn om met vrienden te zijn en samen te genieten van lekker eten en elkaar. Dat brengt me bij het volgende. Ik zit middenin de voorbereidingen voor het nieuwe Winterconcert. Zoals je op mijn site kan zien is er een kopje ‘Winterconcert 2018’ toegevoegd.  We zijn op zoek naar geweldige locaties in Amsterdam, Zwolle en Tilburg. Weet jij nog een locatie? Of ben jij een leuke locatie ? Schroom niet en neem contact met me op! (venema_miriam@hotmail.com). Samen met de nieuwe groep solisten/vrienden gaan we dinsdag heerlijk eten in Amsterdam om de nummers die we willen zingen te bespreken. BRAINSTORM! Een van de leukste dingen van het hele proces.

Ik hoop dat jullie gaan genieten van de komende periode, ookal word het kouder, vallen de laatste bladeren op de grond. Ik zie jullie graag eind februari bij het Winterconcert met een gluhwein in je hand !

Liefs,
Miriam

You may also like

There are no comments