H

Hoi Allen,

Een nieuw programma schrijven vergt veel tijd, en zeker deze van mij.
De enige manier waarop ik kan schrijven is als er rust en ruimte in mijn hoofd is. In drukke periodes komt er vaak niet veel uit mij, en zoek ik dus de laatste tijd veel rustige plekken op om het creatieve gedeelte in mij ‘aan’ te zetten. Dit weekend schrijf ik onder warme temperaturen in een heerlijk huisje in Wierden. Sporten, zwemmen en veel schrijven. En de telefoon zo veel mogelijk uit. Al vind ik dat lastig. Ik ben niet iemand die uren achter elkaar schrijft. Ineens schiet me iets te binnen, of zie ik ineens een einde aan een verhaal wat ik eerder geschreven heb. Dan kijk ik een aflevering van ‘Somebody feed Phil ‘ (aanrader), eet ik het hele bakje aardbeien op en kan ik er weer even tegen. Het klinkt stoer om een huisje voor twee dagen voor jezelf te regelen, en dat er verder niks te doen is. En dat is het ook. Ik ga het even aan dat er ‘niks’ is. Maar ergens is het ook een halt knop voor mezelf. Even niks. Het is eigenlijk gewoon broodnodig. Het is broodnodig dat ik hier schrijf, netflix, wijn drink en aardbeien eet. Broodnodig! Nu heb ik zin in een broodje.

Het schrijven zonder tijdsdruk is heerlijk en daar ga ik nog even van genieten!
Waar mijn programma over zal gaan? Over alle gekke leuk en moeilijke dingen in mijn leven!
Wanneer je kan komen kijken? Mijn doel is de voorstelling halverwege 2019 te gaan spelen!

Oke, over en uit! Ik ga een nog wijntje voor mezelf inschenken!

Liefs,

You may also like

There are no comments