L

Lieve Allen

Afgelopen jaar heb ik met veel plezier leerjaar 2 gevolgd op Universal Voice.
Een geweldige verdieping in mijn loopbaan en ik ben een (nog) betere technische zangeres geworden door de geweldige docenten van Universal.

Onder bezielende leiding van Alberto ter Doest heb ik alles mogen leren over de UVI techniek en het boek is een mega aanrader. Kijk dit fijne filmpje eens en overweeg ook eens langs te komen! Aankomende maandag is er een informatie avond ! Altijd al beter en technischer willen zingen ? Dan moet je bij UVI zijn!

In 2019 zal ik starten met de docenten opleiding van UVI en ik kan niet wachten!

liefs, Miriam

 

Universal Voice Institute, de vocale opleiding van Nederland

Simpel beter leren zingen, voor elk niveau, leer je bij Universal Voice. Wil jij ook naar de beste vocale opleiding in Nederland en Europa? Laat je dan informeren op maandag 25 juni in Amsterdam op onze introductie avond. Of laat je inspireren door onze studenten in deze film over de opleiding.

Geplaatst door Universal Voice Institute op Vrijdag 22 juni 2018

You may also like

There are no comments