top of page
Miriam Web Size (8).jpg

Zanglessen

Universal Voice systeem

Zingen is gezond

Zingen geeft je ontspanning, een manier om je te uiten en is gezond!  Heb je er altijd al van gedroomd om op zangles te gaan? Wil jij leren je stem technisch goed te gebruiken? Helderheid van je stem trainen , leren belten of je klassieke kant van je stem ontwikkelen? Met het Universal Voice systeem en Miriam ben je aan het juiste adres.

Voor wie?

Ik bied lessen aan voor alle niveaus en interesses. Ik breng een schat aan (musical) ervaring mee naar de les en laat je een goed begrip krijgen van het vak in een ontspannen en plezierige omgeving. Mijn stijl in lesgeven is met humor je vertellen wat beter kan. Door goeie fouten te leren maken wordt je beter. En je leert het beste door plezier met kennis en techniek te combineren.

Universal Voice Systeem

De stem is één van de meest veelzijdige instrumenten die er is. Geen ander instrument kan zo veel verschillende klanken en kleuren maken als de stem. Ik geef les in het Universal Voice System (ontwikkeld door Alberto ter Doest). Deze heeft de rijkdom aan klank teruggebracht naar een eenvoudig systeem dat voor iedereen te begrijpen is en doeltreffend werkt. 

Werken met de nieuwste ontwikkelingen op zangtechnisch gebied.

Ik ontwikkel mij nog steeds d.m.v bijscholings-dagen en intervisie momenten binnen Universal Voice. Hierdoor beni k op de hoogte van de laatste zangtechnische ontwikkelingen. Zo werk ik met lax vox, maar ook met de nieuwste Universal Voice Straw.

'Haal Mir uit je stem '

Online zanglessen

Via Teams

Ook in 2024 blijft het mogelijk om online zanglessen te volgen. Enige wat je nodig hebt is:

  • Teams

  • UVS Banshee account  (oefeningen)

  • Laptop

  • Speaker

Miriam Web Size (7).jpg

INFORMATIE

PRIJSLIJST

LESTIJDEN

Maandag 14:15 - 21:15 uur (Zwolle Zuid)

Dinsdag 14:15 - 21:15 uur (Domusica Zwolle)

Vrijdag 09:15 -12:15 uur (Zwolle Zuid)

UNIVERSAL VOICE

Meer informatie over de zangtechniek waarin ik lesgeef? 
 

Klik hier

VOOR WIE?

Ik geef les aan beginners, gevorderden en professionals vanaf 21 jaar.

CONTACT

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op!

Jozefien

Zangles is iets ingewikkelds. Ik heb gemerkt dat ik een goede klik moet hebben met de docent zodat ik op mijn gemak ben, anders werkt het voor mij niet. Bij Miriam ben ik in een paar lessen al ontzettend vooruit gegaan! Dat is dankzij de goede en duidelijke lessen, maar ook door de fijne en veilige omgeving waarin wordt gewerkt.
10_edited.png

Nicole

Miriam weet haar vakmanschap en kennis op een heldere manier over te dragen, zodat je echt snapt wat je aan het doen bent tijdens het zingen. Ze maakt de techniek inzichtelijk, ze legt ook goed en duidelijk uit!

Ook is het erg prettig dat we samen bepreken waar de behoefte ligt; wat wil je leren, wat heb je dan nodig

8_edited_edited.png

Celina

In een korte tijd heb ik zoveel bijgeleerd waardoor ik nu veel meer uit m'n stem kan halen. Door elk muziekstuk als een routekaart te zien en met behulp van de juiste luidheid en een mix tussen scherpte en donkerte de juiste weg te vinden.
9_edited.png
bottom of page