top of page
Miriam Web Size (8).jpg

ZANGLESSEN

Zingen is gezond! 

Zingen is een heerlijke manier om je te uiten, ontspanning te vinden én het is gezond! Wil je leren je stem gezond te gebruiken en ontdekken wat je allemaal kan? Samen werken we aan songs en je techniek in een les van 45 of 60 minuten. 

Universal Voice Systeem

Deze is ontwikkeld door Alberto ter Doest. De stem is één van de meest veelzijdige instrumenten die er is. Geen ander instrument kan zo veel verschillende klanken en kleuren maken als de stem. Het Universal Voice System heeft de rijkdom aan klank teruggebracht naar een eenvoudig systeem dat voor iedereen te begrijpen is en doeltreffend werkt. Ik werk in mijn lessen met deze techniek. 

Miriam als docent

Ik bied zanglessen aan voor amateurs/professionals vanaf 21 jaar. Met mijn ruime (musical) ervaring breng ik je een goed begrip van het vak in een ontspannen en plezierige omgeving. Mijn kracht als docent is je met humor vertellen wat beter kan. Ik ben namelijk van mening dat met een beetje humor en luchtigheid je het beste nieuwe dingen leert. Een veilige leeromgeving zorgt voor optimaal resultaat en vooral:  PLEZIER.

Altijd up to date 

Als docent blijf ik mij altijd ontwikkelen. Dat doe ik op bijscholings-dagen en intervisie dagen vanuit Universal Voice. Dat betekent dat ik ook met de laatste zangtechnische tools werk. Zo maak ik gebruik van de Universal Voice Straw. 

'Haal Mir uit je stem'

ONLINE ZANGLESSEN

Via Teams

Ook in 2024 blijft het mogelijk om online zanglessen te plannen. Enige wat je nodig hebt is:
 

  • Teams

  • UVS Banshee account  (oefeningen)

  • Laptop

  • Speaker

Miriam Web Size (7).jpg

INFORMATIE

CONTACT

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op!

Bedankt voor de inzending!

Jozefien

Zangles is iets ingewikkelds. Ik heb gemerkt dat ik een goede klik moet hebben met de docent zodat ik op mijn gemak ben, anders werkt het voor mij niet. Bij Miriam ben ik in een paar lessen al ontzettend vooruit gegaan! Dat is dankzij de goede en duidelijke lessen, maar ook door de fijne en veilige omgeving waarin wordt gewerkt.

Nicole

Miriam weet haar vakmanschap en kennis op een heldere manier over te dragen, zodat je echt snapt wat je aan het doen bent tijdens het zingen. Ze maakt de techniek inzichtelijk, ze legt ook goed en duidelijk uit!

Ook is het erg prettig dat we samen bepreken waar de behoefte ligt; wat wil je leren, wat heb je dan nodig

Celina

In een korte tijd heb ik zoveel bijgeleerd waardoor ik nu veel meer uit m'n stem kan halen. Door elk muziekstuk als een routekaart te zien en met behulp van de juiste luidheid en een mix tussen scherpte en donkerte de juiste weg te vinden.

Britt

Miriam kan theorie op een inspirerende, enthousiaste en leuke wijze overbrengen, waarbij ze het zelfvertrouwen in mij creëert om te kunnen ontwikkelen en groeien in het zingen. Ze daagt uit om mijn stem te laten horen. Daarnaast heeft ze ook ruimte voor een persoonlijk praatje.
WhatsApp Image 2024-07-17 at 12.02_edited.png

Remco

WhatsApp Image 2024-07-16 at 21.24_edited.png
Zingen bij Miriam is elke keer weer een feestje en heb ik inmiddels grote stappen gezet in mijn ontwikkeling.
Naast de professionele coaching is ze ook nog eens een mooi warm mens waarbij het gemakkelijk is je kwetsbaarheden te tonen en jezelf  te ontwikkelen als zanger.
bottom of page